уторак, 4. октобар 2022.

Milivojević: Trivić možda imala veće šanse kao kandidat za Predsedništvo BiH

Politikolog Cvijetin Milivojević rekao je da su primedbe na glasanje koje je izneo PDP opšteg tipa i da bi one imale smisla da je rezultat kandidata te koalicije za člana Predsedništva BiH bio bolji. Kako je istakao, i rezultati parlamentarnih izbora za Predstavnički dom parlamentarne skupštine BiH takođe ne idu u prilog PDP.
"Da me neko pitao za savet, znate šta bih ja preporučio pre izbora, Trivić je očigledno imala šanse da se ona kandidovala za člana Predsedništva BiH. Znate, ipak nije isto Željka Cvijanović i Dodik, Željka nema takvu vrstu harizme, takvu vrstu političkog iskustva i na drugoj strani kandidat kog su oni izabrali Šarović koji je bio na svim mogućim funkcijama i u BiH i u RS, to je potrošen politički proizvod. U tom smislu ja mislim da bi možda čak i pobedila Trivić ili bi vrlo brzo ugrozila pobedu Cvijanović. Ovde je bilo jasno od početka da Trivić ne može da pobedi Dodika", rekao je Milivojević. (www.euronews.rs, TV Euronews Srbija, 4.10.2022)

https://www.euronews.rs/evropa/region/64299/uzivo-izbori-u-bih-cekaju-se-konacni-rezultati-dodik-ispred-trivic-za-28000-glasova/vest

Нема коментара:

Постави коментар