четвртак, 27. октобар 2022.

Cvijetin Milivojević o novoj Vladi Srbije: Ona je potrošna i trajaće dok neko ne odluči do kada


 

Vlada za veštačko disanje; Beograd i Srbi sa Kosova spremaju odgovor Kurtiju. Šapića kritikuju i opozicija i saborci. Zakletva pečat na novu vladu. Desnica jača na talasu ekstremizma i populizma. Ove i druge teme iz današnje štampe komentarisao je u jutarnjem programu "Probudi se" Cvijetin Milivojević, politički analitičar.
Milivojević se dotakao Ivice Dačića za kojeg misli da će dobiti moć na novoj funkciji koliko je imao i Nebojša Stefanović ali se oscrnu i na novu Vladu Srbije koju je nazvao Vladom kompromisa zao što su njom zadovoljni svi ambasadori.
– Ana Brnabić je rame uz rame sa Nikolom Pašiće koliko je na čelu Vlade a sastav parlamenta je više suverenistička priča, prioritet im je Kosovo, a ne ulazak u EU. Politiku vodi Vučć, ne Vlada ili parlament. Ova Vlada je portošna i cilj je da traje dok neko ne odluči do kada a opozicija poslednjih meseci nije dala nijednu ideju koja bi mogla da privuče nove glasače. Niko od Vučićevih saradnika nije zaseo predugo na jednom mestu a Zorana Mihajlović nije tipičan političar, pre svega je lobista  – su neke od tema koje je apostrofirao Milivojević u jutarnjem programu „Probudi se“. (www.nova.rs, TV Nova S, emisija „Probudi se“, voditeljka Nevena Madžarević, 27.10.2022)
#NovaS #probudise
Cvijetin Milivojević: Dinkić, Mali, Mihajlović, Vučić - njih veže nešto više od čiste ideologije

https://nova.rs/emisije/cvijetin-milivojevic-o-novoj-vladi-srbije-ona-je-potrosna-i-trajace-dok-neko-ne-odluci-do-kada/?utm_source=%28direct%29&utm_medium=najnovije_singlepost_sidebar

Нема коментара:

Постави коментар