четвртак, 14. април 2022.

Cvijetin Milivojević za Tanjug: Formirati širu vladu koja bi "kupovala vreme"

Politikolog Cvijetin Milivojević ocenio je danas da bi, ako se poštuje izborna volja građana, trebalo formirati vladu širokog konsenzusa koja bi bila oročena i pokušala da "kupuje vreme" kada je reč o pritiscima zapada na Srbiju da uvede sankcije Rusiji.
Milivojević kaže da je Srbiji, ni krivicom vlasti ni opozicije, nametnuta "tema svih tema" - pritisak zapadnog dela međunarodne zajednice da Srbija uvede sankcije Rusiji i ističe da je to ozbiljna strateška odluka koju ne može da donese nijedna vlast, već da mora biti plod konsenzusa.
"To menja strategiju naše spoljne politike. To je zadiranje u ono što je proklamovano kao strategija naše spoljne politike, a to je politička i vojna neutralnost", kaže Milivojević za Tanjug. (www.tanjug.rs, 13.4.2022)
http://www.tanjug.rs/multimedia.aspx?izb=v&&GalID=559698
 
Cvijetin Milivojević za Tanjug: Formirati širu vladu koja bi "kupovala vreme"...http://www.tanjug.rs › full-view, 13.4.2022.

Politikolog Cvijetin Milivojević ocenio je danas da bi, ako se poštuje izborna volja građana, trebalo formirati vladu širokog konsenzusa koja bi, kako kaže, bila oročena i pokušala da "kupuje vreme" kada je reč o pritiscima zapada na Srbiju da uvede sankcije Rusiji.

Milivojević: Dijalog nužan i izmedu političkih neistomišljenika, ali nije pogođen tajming - TANJUGhttp://www.tanjug.rs › multimedia, 13.4.2022.
Politikolog Cvijetin Milivojević ocenio je danas da bi, ako se poštuje izborna volja građana, trebalo formirati vladu širokog konsenzusa koja bi, kako kaže, bila oročena i pokušala da "kupuje vreme" kada je reč o pritiscima zapada na Srbiju da uvede sankcije Rusiji

2 videa
snimatelj: Zoran Colić

Нема коментара:

Постави коментар