недеља, 11. јун 2023.

“Između redova”: O simptomima predizbornog stanja


Ostavka premijerke Srbije Ane Brnabić je na stolu. Da li će tamo ostati ili završiti u parlamentu? Vanredni izbori su izvjesni, kaže predsjednik pomenute zemlje Aleksandar Vučić, ali nije jasno tačno kada, i na kojim nivoima. Jedino je izvjesno da Vučić neće podržati prelaznu vladu ni po koju cijenu.

Da li sa protestima ne znaju šta će ni vlast, ali ni opozicija? Da li će opozicija prihvatiti Vućićev poziv na dijalog i mogu li izbori smanjiti tenzije u društvu? Da li predizorna kampanja uveliko traje, iako niko nije zvanično objavio početak političke trke - saznajte u novoj epizodi emisije “Između redova” u nedjelju 11. juna od 13.10 časova,

O ovim i drugim aktuelnim temama, govoriće marketinški stručnjak Nebojša Krstić i politikolog Cvijetin Milivojević.

Društveno – politička, debatna emisija UNA televizije i novinara Aleksandra Apostolovskog, “Između redova”, koja je na programu UNA TV svake nedjelje u 13.10 sati, donosi ono što nam najviše nedostaje, da razumijemo aktulene događaje iz pravog ugla odnosno da naučimo da čitamo između redova. (www.unaworld.com, www.una.rs, TV Una, autor i voditelj Aleksandar Apostolovski, 11.6.2023)

https://www.youtube.com/watch?v=JMD8EVk2FLc&pp=ygUWIEl6bWXEkXUgcmVkb3ZhIFRWIFVuYQ%3D%3D

https://una.rs/vesti/politika/simptomi-predizbornog-stanja-krstic-i-milivojevic-u-izmedu-redova

Нема коментара:

Постави коментар