уторак, 13. април 2021.

Cvijetin Milivojević o ekološkom ustanku, cenzusu i opoziciji

Politički analitičar Cvijetin Milivojević bio je gost emisije "Među nama" koja se emituje na televiziji Nova S, a sa novinarkom i voditeljkom Majom Nikolić razgovarao je o Ekološkom ustanku, cenzusu i opoziciji.
Govoreći o Ekološkom ustanku, Milivojević je rekao da je prisutnih na ovom protestu bilo više nego u protekle dve godine na protestima koje je opozicija organizovala.
„Smeo bih reći da je bilo sigurno sedam, osam hiljada ljudi, to nije preterano, ali odavno opozicija nije skupila toliko ljudi“, rekao je Milivojević.
On je dodao da će posle ovog skupa tema ekologije biti bitna i vlasti i opoziciji. Takođe, nagalsio je da su ekološke grupe sada u trendu, kao što su pre dve godine u trendu bili studenti, koji su na kraju izvukli opoziciju na ulice.
Ovo bi trebalo da bude stalna priča. Na kraju krajeva, ako želite da uđite u dijalog vlasti i opozicije o izbornim uslovima, upravo se na ovakvim temama relaksira situacija“, rekao je između ostalog Cvijetin Milivojević. ("Među nama", TV Nova S, Maja Nikolić, 12.4.2021)
O čemu je još govorio gost emisije „Među nama“ pogledajte u video prilogu:

https://www.youtube.com/watch?v=kA1tLwwCxF4

Нема коментара:

Постави коментар