понедељак, 6. новембар 2023.

Cvijetin Milivojević: Od koalicije SNS - SRS najviše će profitirati radikali

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da će SRS nastupiti sa SNS na beogradskim, opštinskim i gradskim izborima u unutrašnjosti Srbije. "Imao sam razgovore sa Aleksandrom Vučićem, Anom Brnabić i Darkom Glišićem i dogovorili smo se da SRS ide u koaliciju sa SNS na beogradskim izborima i na opštinskim i gradskim izborima u unutrašnjosti Srbije. Naši predstavnici će biti zastupljeni na kandidatskim listama i učestvovaćemo posle izbora u izvršnoj vlasti", rekao je Šešelj. On je objasnio da će Srpska radikalana stranka na republičkim i pokrajinskim izborima nastupiti samostalno, a na lokalnim sa naprednjacima, jer su im na tom nivou, kako je rekao, programi podudarni.

Zajednički nastup radikala i naprednjaka na izborima prokomentarisao je politikolog Cvijetin Milivojević. (KTV Zrenjanin, 3.11.2023)

https://www.google.com/search?q=KTV+od+koalicije+SNS+i+SRS&sca_esv=579729357&source=hp&ei=1JRIZcSzIIzDi-gP0aqMsAk&iflsig=AO6bgOgAAAAAZUii5I5q53e_pcjPEtiJ2lUQtRkZbY8U&ved=0ahUKEwjE7d-H7K6CAxWM4QIHHVEVA5YQ4dUDCAo&uact=5&oq=KTV+od+koalicije+SNS+i+SRS&gs_lp=Egdnd3Mtd2l6IhpLVFYgb2Qga29hbGljaWplIFNOUyBpIFNSUzIFEAAYogQyBRAAGKIEMgUQABiiBEi-ngFQ8D1Y-40BcAR4AJABAJgBxwGgAbggqgEEMi4yN7gBA8gBAPgBAagCAMICCxAAGIAEGLEDGIMBwgILEC4YigUYsQMYgwHCAgsQLhiABBixAxiDAcICCBAAGIAEGLEDwgINEC4YigUYxwEY0QMYQ8ICBRAAGIAEwgILEC4YgAQYxwEYrwHCAgcQABgTGIAEwgIHEAAYDRiABMICBxAuGA0YgATCAgYQABgWGB7CAggQABgWGB4YCsICBxAhGKABGArCAgQQIRgVwgIFECEYoAE&sclient=gws-wiz#

Нема коментара:

Постави коментар