среда, 30. август 2023.

„ZATO ŠTO SAM PAMETAN“: Zašto nema i celovitosti Srbije u Atinskoj deklaraciji? Cvijetin Milivojević


GDE JE IMPIČMENT (OPOZIV) PREDSEDNIKA? Zvezdica i fusnota nestali sa naprednjacima, cilj ovog režima nije povraćaj KiM!

STRAHOVITI AUTOGOLOVI VUČIĆA: „ZATO ŠTO SAM PAMETAN“: Zašto nema i celovitosti Srbije u Atinskoj deklaraciji?

Politikolog Cvijetin Milivojević govori za kanal Pravi odgovor o učešćui Srbije u Atinskoj deklaraciji, i na Krimskoj platformi, pa se postavljaju pitanja, a gde je suverenitet Srbije u toj deklaraciji, a gde je Kosmetska platforma? Naravno, glavno pitanje je i šta će Aljbin Kurti među državnicima koji potpisuju Atinsku deklaraciju, ali i zašto je Aleksandar Vučić prvi potpisnik.

Takođe, on govori i o dešavanjima u Crnoj Gori, gde Srbi po treći put bivaju izigrani prilikom formiranja Vlade, iako su dali krucijalan doprinos obaranju režima Mila Đukanovića.

On daje analizu ulaska šest novih zemalja u BRIKS čime se brojka popela na 11, a desetine su još na čekanju. Govori o Evropskoj Uniji i Ukrajini i mogućnosti njenog komadanja, a primećuje i da je Poljska sada vodeća vojna sila EU, mnogo ispred Nemačke. (youtube kanal „Pravi odgovor“, novinar i voditelj Nikša Bulatović, 30.8.2023)

https://www.youtube.com/watch?v=v923CEymIoM&pp=ygVr4oCeWkFUTyDFoFRPIFNBTSBQQU1FVEFO4oCcOiBaYcWhdG8gbmVtYSBpIGNlbG92aXRvc3RpIFNyYmlqZSB1IEF0aW5za29qIGRla2xhcmFjaWppPyBDdmlqZXRpbiBNaWxpdm9qZXZpxIc%3D

Нема коментара:

Постави коментар