уторак, 12. март 2024.

Cvijetin Milivojević – Izborom Ane Brnabić za predsednika Skupštine ništa se neće promeniti

Premijerka u tehničkom mandatu Ana Brnabić kaže da je počela da se “mentalno” priprema za poziciju predsednika Skupštine Srbije. Njen cilj je, ako dobije podršku i postane predsednica Skupštine Srbije, da pokuša da uspostavi neki dijalog navodeći da sadašnja opozicija zna samo za “performanse” što je, kako je rekla, “katastrofalno za naše društvo”. Ona je navela da se “mentano” priprema za rad na mestu predsednika Skupštine Srbije i da će dati sve od sebe bez obzira što, kako je navela, trpi najgore uvrede na ličnoj osnovi. Kako gleda na najavu da će Ana Brnabić biti predsednica Skupštine Srbije rekao je politikolog Cvijetin Milivojević.

,,Radujem se što će Ana Brnabić biti predsednica Narodne skupštine i očekujem da konačno ispuni ono što je ustavna obaveza predsednika Narodne skupštine da odmah raspiše lokalne izbore i na Kosovu i Metohiji’’ rekao je politikolog Cvijetin Milivojević. ,,Njena ustavna obaveza će biti da raspiše te izbore jer je Kosovo nedeljiva teritorija Srbije’’ rekao je Milivojević. (www.ktv.rs, KTV Zrenjanin, 12.3.2024)

https://www.ktv.rs/2024/03/12/cvijetin-milivojevic-izborom-ane-brnabic-za-predsednika-skupstine-nista-se-nece-promeniti/

Нема коментара:

Постави коментар